hamihami

Bemutatkozás

Hogyan indult a hamihami.hu és kiknek szól, mi a célunk?

2016. augusztus 23. - Adri11

Sziasztok,

Adri vagyok és én fogom a hamihami.hu blogját írni. Rólam annyit érdemes tudni, hogy szeretek jókat enni és mindezeket egyszerűen elkészíteni, fontos számomra az egészséges táplálkozás és anyukaként az elkészített ételek készítési idejének minimalizálása. Ennek fényében szeretném az oldalon a bababarát és a fitt ételeket előtérbe helyezni, nem megfeledkezve a jó magyaros vagy nemzetközi ízekről sem.

Amit a hamihamiról jó, ha tudtok, hogy egy gasztronómiai recept megosztó közösségi oldal, melynek célja, hogy a lehető legszínesebben tálalja, vegyítse a konyhaművészet sokszínűségét legyen szó hagyományt őrző népi ízekről, modern szemkápráztató ételkülönlegességekről vagy akár egyszerű otthoni fogásokról.

A hamihami az ínyesmesterség világát hozza közelebb hozzád. Az ország és a világ minden tájáról származó ételek és italok közt böngészhetsz, keresgélhetsz, általad készített ételeid receptjeit, pedig megoszthatod másokkal.

Céljaink között szerepel, hogy közösséget építsünk és megosszuk egymással a sütés-főzési tapasztalatainkat.

Gyertek és váljatok a közösségünk tagjává, csatlakozzatok hozzánk a facebookon is.

A bejegyzés trackback címe:

https://hamihami.blog.hu/api/trackback/id/tr5310420942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása