hamihami

Bababarát konyha a Hamihami-n

2016. október 06. - Adri11

,, A főzés voltaképpen szeretetteljes és önzetlen tevékenység, ami a szakács számára is örömmé válik a hozzáértő vendég révén. "

Stefan Andres

 

Ezzel az idézettel kezdeném Enikő ( regisztrációs nevén Tamara ) bemutatását, aki a legjobb gyermek és bababarát szakácsunk, a hozzáértő vendég minél kisebb annál kritikusabb. Nekik a legnehezebb egészségeset, finomat és táplálót készíteni, főleg ha hozzátáplálási szakaszban vagyunk.Tamara édesanyaként nagyon figyel arra, hogy csak minőségi, megbízható helyről származó alapanyagokkal dolgozzon és mindezt úgy készítse el, hogy az eredmény egy igazi költemény legyen. A gyermek számára varázslat és élmény az elfogyasztása.A forma és az ízvilág, a modernitást és a szépre törekvést szinte művészi módon mutatja be Tamara receptjei által.

Nagyon sok bababarát és fitt ételt találtok az oldalunkon, melyet Tamara készített el, aki nem csak a legnagyszerűbb baba ételeket hozza el hozzánk hanem blogjában szuper tanácsokat ad a kicsik étkezésével kapcsolatban.

Hamarosan olvashatok hasznos tippeket tőle a mi blogunkon is.

Tamara receptjeit itt éritek el illetve a blogjában .

A bejegyzés trackback címe:

https://hamihami.blog.hu/api/trackback/id/tr2711774839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása